Industriale Cluj-Napoca

SC DIREN EXIM SRL

Industriale Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Industriale Cluj-Napoca: SC DIREN EXIM SRL.

DIREN EXIM SRL
Colectare deseuri industriale Cluj
0743.555.707

Centre de colectare DIREN EXIM Cluj-Napoca

DEPOZIT PRINCIPAL - Colectare si reciclare

Hala 6, Strada Oașului 293, Cluj-Napoca

Program
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00

Colectare selectiva

Calea Baciului 25, Cluj-Napoca

Program:
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00
Sambata: 08.00 – 12.00

Colectare selectiva

Strada Salcâmului 5-7, Cluj-Napoca

Program:
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00
Sambata: 08.00 – 12.00

Protectia datelor cu caracter personal – GDPR

Incepand cu data de 25 mai 2018, a intrat in vigoare si se aplica direct in toate statele membre ale Uniunii Europene Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, cunoscut si ca GDPR (General Data Protection Regulation).

Regulamentul (UE) 679/2016, in conformitate cu dispozitiile art. 2 alin. (1) din acesta, se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal, efectuata total sau partial prin mijloace automatizate, precum si prelucrarii prin alte mijloace decat cele automatizate a datelor cu caracter personal care fac parte dintr-un sistem de evidenta a datelor sau care sunt destinate sa faca parte dintr-un sistem de evidenta a datelor.

In calitatea sa de operator de date cu caracter personal, SC DIREN EXIM SRL respecta dispozitiile legale privitoare la protectia datelor cu caracter personal si pune in aplicare masuri tehnice si organizatorice de protejare a tuturor operatiunilor care privesc in mod direct sau indirect datele cu caracter personal si care previn prelucrarile neautorizate sau ilegale, precum si pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

Despre Noi

Colectam din productie fier tehnologic, rebuturi de productie, aluminiu offset, alt tip de aluminiu, cupru, alama, bronz, inox, span aluminiu, span bronz, span alama, plastic necompozit fara metal, carton, folie +strech, arhive hartie, distrugere arhive.

 

colectare deseuri industriale cluj

Foarte multe deseuri industriale solide sunt ambalaje, care nu mai sunt necesare dupa ce toti pasii productiei au fost incheiati. Printre acestea se numara cutiile de carton, plasticul si hartia. Desigur, exista si astfel de gunoi solid ce nu a avut ca scop principal ambalarea de produse si anume fierul vechi sau lemnul.

 

O mare parte din deseurile industriale solide pot fi reciclate si refolosite, insa acest lucru nu trebuie facut haotic, ci in baza unui plan de gestionare a deseurilor, elaborat la randul lui in baza unor documentatii de specialitate, cum ar fi studiile de mediu, sau in urma recomandarilor emise printr-un audit de mediu. Astfel, impactul asupra mediului se poate diminua, iar la nivel de business se pot reduce costurile de productie.

 

Galerie foto