Industriale Cluj-Napoca

SC DIREN EXIM SRL

Industriale Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Industriale Cluj-Napoca: SC DIREN EXIM SRL.

DIREN EXIM SRL
Colectare deseuri industriale Cluj
0743.555.707

Centre de colectare DIREN EXIM Cluj-Napoca

DEPOZIT PRINCIPAL - Colectare si reciclare

Hala 6, Strada Oașului 293, Cluj-Napoca

Program
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00

Colectare selectiva

Calea Baciului 25, Cluj-Napoca

Program:
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00
Sambata: 08.00 – 12.00

Colectare selectiva

Strada Salcâmului 5-7, Cluj-Napoca

Program:
Luni-Vineri: 07.00 – 15.00
Sambata: 08.00 – 12.00

Protectia datelor cu caracter personal – GDPR

Incepand cu data de 25 mai 2018, a intrat in vigoare si se aplica direct in toate statele membre ale Uniunii Europene Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, cunoscut si ca GDPR (General Data Protection Regulation).

Regulamentul (UE) 679/2016, in conformitate cu dispozitiile art. 2 alin. (1) din acesta, se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal, efectuata total sau partial prin mijloace automatizate, precum si prelucrarii prin alte mijloace decat cele automatizate a datelor cu caracter personal care fac parte dintr-un sistem de evidenta a datelor sau care sunt destinate sa faca parte dintr-un sistem de evidenta a datelor.

In calitatea sa de operator de date cu caracter personal, SC DIREN EXIM SRL respecta dispozitiile legale privitoare la protectia datelor cu caracter personal si pune in aplicare masuri tehnice si organizatorice de protejare a tuturor operatiunilor care privesc in mod direct sau indirect datele cu caracter personal si care previn prelucrarile neautorizate sau ilegale, precum si pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

Despre Noi

reciclare deseuri industriale cluj napocaFirma noastra este autorizata pentru colectarea si transportul deseurilor industriale reciclabile periculoase sau nepericuloase, deseuri generate din industria extractiva, energetica si prelucratoare: namoluri provenite din procedee de epurare a apelor reziduale industriale, ape uzate, uleiuri uzate etc.

Apele uzate epurate in statiile de epurare provin din zonele populate dar si din intreprinderi industriale, fie ca sunt racordate la canalizare sau apele sunt transportate cu vidanja de la unitatile neracordate.

Namolurile si nisipul provenit de la statiile de tratare si epurare pot fi utilizate in constructii combinate cu materia prima, astfel ca se reduce consumul de energie si totodata se produce un material care raspunde la solutiile economiei circulare.

In fabricile de ciment se pot co-procesa doua categorii principale de deseuri si anume: deseuri cu continut energetic – valorificate energetic ca si combustibili alternativi, respectiv deseuri cu compozitie mineralogica similara cu a materiilor prime traditionale sau cu a produsului intermediar – valorificate material ca si materii prime alternative sau adaosuri, pentru fabricarea cimenturilor compozite.

  • deseuri din activitatile industriale care se incadreaza in categoria deseurilor valorificabile: deseuri de metale feroase si neferoase, baterii uzate, sticla, hartie etc.), cat si din categoria deseurilor depozitabile: nisipuri de turnatorie, slamuri minerale sau organice, namoluri de galvanizare, gudroane, resturi de vopsele si uleiuri).
  • colectare deseuri de productie periculoase: deseuri provenite din industria metalurgica neferoasa (aluminiu, cupru, zinc, plumb, cobalt, mercur etc), deseuri solide de la epurarea gazelor, uleiuri, slamuri din rezervoare, zguri, baterii cu plumb, echipamente casate cu continut de componente periculoase

Galerie foto