Menajere-Stradale Hunedoara

Colectare Reciclare Deseuri Menajere Hunedoara

Menajere-Stradale Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Menajere-Stradale Hunedoara: Colectare Reciclare Deseuri Menajere Hunedoara.

Despre Noi

Firma noastra este autorizata pentru colectarea, sortarea si transportul deseurilor menajere si stradale precum: hartie, cartoane, plastic, metale, textile, sticla, ceramice, resturi alimentare, lemn, deseuri vegetale etc.

Deseurile municipale sunt formate, in general, dintr-un amestec de deseuri menajere, deseuri din comert similare celor menajere, deseuri din piete, parcuri si gradini, deseuri stradale, deseuri din demolari, namol municipal, materii fecale si namol fecal, etc.

Culorile pentru identificarea containerelor si recipientelor destinate colectarii separate a diferitelor tipuri de materiale continute in deseurile municipale si asimilabile celor municipale sunt urmatoarele:

colectare deseuri menajere municipale hunedoara

  • Hartie/carton - ALBASTRU
  • Sticla alba/colorata - VERDE
  • Metal si plastic - GALBEN
  • Deseuri periculoase - ROSU
  • Deseuri nerecuperabile/nereciclabile - NEGRU/GRI
  • Deseuri compostabile/biodegradabile - MARO

Scopul nostru este colectarea deseurilor pentru a preveni poluarea mediului si a permite reutilizarea si reciclarea acestora. Reciclarea deseurilor face sa scada cererea de materii prime primare si cel mai adesea utilizarea materiilor prime secundare este mai putin costisitoare decat a celor primare.

Galerie foto