Plastic-PET-Folie Hunedoara

PLASTIC RECICLARE GRUP SRL

Plastic-PET-Folie Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Plastic-PET-Folie Hunedoara: PLASTIC RECICLARE GRUP SRL.

PLASTIC RECICLARE GRUP SRL
Colectare deseuri mase plastice Hunedoara
0723.259.354 

 Serviciile de colectare a deseurilor de la domiciliu, se executa DOAR in cazul cantitatilor mari. 

Despre Noi

reciclare plastic hunedoaraPLASTIC RECICLARE GRUP ofera servicii de colectare, transport, depozitare si valorificare pentru deseurile din plastic pe raza judetului Hunedoara cu mijloace de transport autorizate, in vederea reciclarii acestora.

PET-urile nu se biodegradeaza complet niciodata, ci se descopun in granule, care sunt mancate de vietati precum pesti, pasari sau viermi si in al caror stomac raman pana cand vietatile mor. Deseurile din PET-uri sunt depozitate in spatii si locuri deschise, blocand suprafete mari de teren, care ar putea fi utilizate in alte scopuri, in acelasi timp punand in pericol sanatatea populatiei, calitatea vietii si a mediului, afectand in mod negativ peisajul.

Polietilen tereftalatul (PET) este cel mai utilizat material la nivel mondial pentru fabricarea sticlelor de apa si bauturi racoritoare, fiind utilizat datorita proprietatiilor excelente precum rezistenta la rupere si greutatea foarte scazuta a recipientelor.

Reciclarea deseurilor din plastic PET se realizeaza prin spalarea, presarea si maruntirea sub forma de fulgi sau granule, putand fi astfel utilizate in multe alte aplicatii. Reutilizarea deseurilor PET are ca rezultat prevenirea si protectia mediului. Folosirea acestor materiale reciclate implica economii subtantiale de energie in comparatie cu utilizarea materialelor brute.

Printre domeniile unde se pot utiliza PET-urile reciclate, se pot enumera:deseuri plastic hunedoara

  • industria textila, pentru producerea fibrelor si firelor poliesterice. PET-ul reciclat este folosit in proportie de 100 % sau in amestec cu materia prima virgina
  • industriaproducatorilordeambalajealimentaresaunealimentare
  • industria automobilistica – in injectarea unor subansamble
  • in producerea benzilor, chingilor sau foliilor din PET

Noi dorim sa modificam traseul obisnuit al PET-urilor de la consumator la gunoi, groapa de gunoi, selectare, spalare, maruntire, reciclator. Vrem ca PET-urile sa aiba un drum direct de la consumator la reciclator, generand nu doar o importanta economie de timp, spatiu si cheltuieli de transport, dar si un mare beneficiu pentru mediu: eliminarea PET-urilor din peisaj.

Servicii de colectare, transport, sortare si valorificare deseuri din plastic

  • deseuri din diferite materiale plastice, vidate de continut si balotate
  • materiale plastice - PET, HDPE, PE, PVC, PP, PS
  • bidoane, sticle si flacoane din plastic
  • cutii, lazi si folii din plastic
  • alte obiecte din plastic

Galerie foto