Cauciuc-Anvelope Targu Jiu

Colectare Reciclare Anvelope Cauciuc Tg Jiu LARISUCA GOB

Cauciuc-Anvelope Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cauciuc-Anvelope Targu Jiu: Colectare Reciclare Anvelope Cauciuc Tg Jiu LARISUCA GOB.

LARISUCA GOB SRL
Colectare deseuri cauciuc-anvelope Gorj
0722.505.711

Puncte de Lucru:

Comuna Balesti, Sat Talpasesti, Str. Principala nr. 69 

Targu Jiu, Str. Tismana, nr. 38

colectare deseuri reciclabile tg jiu

Despre Noi

colectare anvelope cauciuc tg jiuSuntem un centru colector autorizat in scopul activitatii de colectare si valorificare a anvelopelor uzate sau vechi si a deseurilor de cauciuc pe raza judetului Gorj, avand ca scop reciclarea acestora si protejarea mediului inconjurator. Toate persoanele pot aduce la noi anvelopele uzate sau deseurile din cauciuc.

Reciclarea anvelopelor uzate si a deseurilor de cauciuc este preferabila numai pentru recuperarea continutului de energie, de exemplu, drept combustibil pentru arderea primara in fabricile de ciment. Totusi, cauciucul reciclat trebuie sa intruneasca mari cerinte pentru a fi adecvat la fabricarea produselor de inalta calitate.

Anvelopele uzate sunt printre cele mai mari si cele mai problematice surse de deseuri, iar din cauza formei si volumului mare ocupa foarte mult spatiu. Cu toate acestea, anvelopele uzate sunt de asemenea unul dintre cele mai reutilizabile deseuri deoarece cauciucul din care sunt construite este foarte elastic si poate fi reutilizat in mai multe moduri. Anvelopele care nu se reutilizeaza trebuie predate catre persoane juridice detinatoare de Autorizatie de Mediu in vederea reciclarii/valorificarii termoenergetice sau pentru a fi utilizate ca atare. Anvelopa uzata reprezinta o sursa de materie prima
secundara si de energie, si NU un deseu.

reciclare deseuri cauciuc anvelope targu jiu

Industria de resapare are o traditie comparabila cu cea a industriei anvelopelor si acum exista doua tipuri de tehnologii bine puce la punct, denumite conventional: cu vulcanizare la cald si cu vulcanizare la rece, fiecare avand avantaje si dezavantaje, dar dificultatea comuna provine din faptul ca anumiti parametri ai anvelopei difera de la producator la producator de anvelope noi, iar conditiile de exploatare in prima viata de serviciu sunt diferite de la o anvelopa la alta.

Este important de observat ca resaparea anvelopelor, in comparatie cu alte cai de reciclare, este cea mai atractiva economic, dar totul depinde de abilitatea de a se adapta la vehicule noi si la caracteristicile de rulaj pentru a obtine acceptarea pe piata pe baza unei relatii incitante intre durata de serviciu pret.

Numai anvelopele resapate optimizate dimensional, ca durabilitate si ca energie disipata in rulaj pot ti considerate compatibile ecologic. Pentru tarile dezvoltate, proportia anvelopelor de camion resapate este de circa 50% corespunzatoare viabilitatii lor, pe cand proportia anvelopelor de autoturism (cca 10%) si de camioane mici (circa 25%). Resaparea poate fi extinsa mult pe considerente pur tehnice insa, in acest caz, exigentele clientilor joaca un rol major.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam si la protejarea mediului inconjurator.

Colectare, transport, valorificare deseuri din cauciuc

Anvelope uzate din industria auto:

 • anvelope de la motociclete, motorete, motoscutere si biciclete
 • anvelope de la aeronave
 • anvelope de la autoturisme de oras, autoturisme de teren, microbuze si autoutilitare
 • anvelope de la autocarnioane, autospeciale, autobuze, troleibuze si semiremorci auto
 • anvelope de la tractoare si masini agricole
 • anvelope de la masini si utilaje pentru construite si exploatari miniere
  • benzi transportatoare din cauciuc
  • curele cauciuc
  • covorase auto din cauciuc
  • camera de aer si alte articole de cauciuc uzat
  • amestecuri de cauciuc pentru mixturi solide de cauciuc
  • talpi din cauciuc de la incaltaminte, covoare de cauciuc
  • poliamestecuri (amestecuri de cauciuc si plastic)
  • furtune din cauciuc de drenaj subterane
  • pardoseala din cauciuc pentru sala de sport
  • pietre modelate din cauciuc (jocuri pentru copii)
  • fundatie din cauciuc pentru iarba artificiala folosita la terenuri de hochei si fotbal

Galerie foto