Constructii-Demolari-Renovari Tulcea

J.T. GRUP S.R.L.

Constructii-Demolari-Renovari Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Constructii-Demolari-Renovari Tulcea: J.T. GRUP S.R.L..

Despre Noi

J.T. GRUP S.R.L.
Colectare deseuri din constructii si demolari Tulcea
0732.154.094

colectare reciclare deseuri constructii demolari tulcea

Puncte de lucru

  • Tulcea, Sos. Agighiol, Km. 8 - 0732.154.094
  • Tulcea, Str. Isaccei, Nr. 84A0747.584.787
  • Babadag, Str. Băilor, nr. 3 - 0732.154.094

colectare deseuri constructii demolari bacauJT GRUP este autorizata in colectarea, sortarea si transportul deseurilor rezultate din constructii, demolari sau renovari pe raza judetului Tulcea. Deseurile din constructii si demolari sunt transportate cu camioane speciale care respecta normele de igiena si siguranta pe drumurile publice, fara a pune in pericol mediul si fara a provoca riscuri pentru sanatatea lucratorilor.

In momentul in care se incepe reciclarea deseurilor din constructii si demolari, se incepe cu cele mai usoare materiale, pentru care exista deja piete secundare. In multe cazuri, materialele usoare sunt reprezentate de fractiunea inerta, insa in anumite state membre ele pot fi metale sau lemn.

Cu cat sunt mai bine separate deseurile inerte provenite din constructii si demolari, cu atat mai eficienta va fi reciclarea si mai ridicata calitatea agregatelor si a materialelor reciclate.

Deseurile periculoase obisnuite provenite din lucrarile de constructie, renovare sau demolare sunt azbestul, gudronul, deseurile radioactive, bifenilii policlorurati (PCB), plumbul, componentele electrice care contin mercur, materiale izolatoare care contin substante periculoase.

Eliminarea corespunzatoare a deseurilor periculoase provenite din constructii si demolari trebuie efectuata din mai multe motive, altele decat reutilizarea sau reciclarea: pentru protectia mediului; pentru protectia sanatatii lucratorilor; pentru protectia sanatatii persoanelor care locuiesc in vecinatatea santierului si din motive de siguranta.

Materialele pot fi reciclate fie pe santier, fiind transformate in noi resurse pentru constructii, fie in afara santierului, intr-o unitate de reciclare. Printre materialele obisnuite reciclate de pe santierele de constructie se numara metalul, lemnul pentru constructii, asfaltul, pavajul (de la locurile de parcare), betonul si alte materiale dure, ceramica (de exemplu caramizile, tigla pentru acoperisuri), materialele utilizate la acoperisuri, cartonul ondulat si tapetul.

Colectare, sortare, valorificare si transport deseuri reciclabile din constructii si demolari

Deseuri din constructii, demolari sau demontari: nisip, pietris, substante gudronate sau rezultate din gudron, argila, substante cu lianti bituminosi sau hidraulici, asfalt, macadam, pietre, beton, ciment, caramizi, lemn, zidarie, materiale pentru acoperisuri, tencuieli si ipsos, pasta de lipit, vopsele, lacuri, cabluri din metal, metale, barne de lemn si altele asemenea.

colectare deseuri constructii tulcea

Deseuri provenite de la cladiri sau de la structurile civile: betonul, caramida, materialele pentru zidarie, tigla si placile din ceramica). Pentru utilizarea materialelor reciclate in aplicatii de calitate superioara, poate fi necesar sa se efectueze o demolare mai selectiva (precum colectarea/demontarea separata a betonului si a materialelor pentru zidarie).

Deseuri de ambalaje aparute pe santier, precum materialele plastice, lemnul, cartonul sau metalul, ar trebui sa fie sortate cat mai mult posibil, in conformitate cu practicile locale de colectare a deseurilor.