Echipamente-Electrice-Electronice-DEEE Eforie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente-Electrice-Electronice-DEEE Eforie: Colectare Reciclare Deseuri Deee Eforie - VASTUM ECO.
VASTUM ECO TREND este o societate cu raspundere limitata, infiintata in anul 2019, avand capital privat romanesc, avand ca obiect principal de activitate colectarea deseurilor reciclabile, respectiv deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE), atat periculoase, cat si nepericuloase, deseuri de baterii si acumulatori (DBA), precum si a deseurilor de ambalaje nepericuloase si care, in subsiliar asigura si gestioneaza serviciile post-colectare, respectiv: depozitare pe tipuri de deseu, transportul deseurilor in vederea reciclarii, valorificarii si/sau eliminarii acestora (in functie de situatie).
Societatea noastra este autorizata de către MINISTERUL MEDIULUI din ROMÂNIA prin Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, conform AUTORIZAȚIEI de MEDIU NR. 184/30.08.2019.
Scopul companiei noastre este acela de a contribui la recuperarea din piata a unor cantitati cat mai mari de deseuri reciclabile, iar noi ne asumam un rol foarte important, acela de colector.
Misiunea noastra se incheie in momentul in care predam catre fabricile de reciclare cantitatile colectate.
Pentru a ne asigura ca misiunea noastra este finalizata cu succes, am incheiat parteneriate cu principalele fabrici de reciclare din tara si putem enumera: Bene International, Green Group (GreenWEEE International, GreenGlass Recycling, Greentech), Vrancart etc.
ECOTIC si Vastum ECO sunt alaturi de locuitori, preluand deseurile de echipamente electrice si electrice (DEEE) direct de la domiciliu, in conditiile de maxima siguranta impuse de aceasta situatie exceptionala. Solicitarile de preluare a DEEE-urilor se fac la numarul de telefon 0771.006.485
Vastum Eco Trend pune la dispozitie colaboratorilor serviciul de colectare pentru deseuri. Acest serviciu este adresat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, oferind in acelasi timp posibilitatea predari mai multor tipuri de deseuri in vederea reciclarii.
Oferim clientilor nostri tot sprijinul necesar:
Deseurile electronice si electronice, denumite si DEEE-uri, sunt produsele electronice care au ajuns la sfarsitul vietii lor. Dispozitivele electronice ajunse deseu pot fi reutilizate, reparate sau reciclate.
DEEE-urile au un impact asupra companiei dvs., poate va intrebati in ce sens? Astazi, responsabilitatea sociala este tot mai prezenta printre valori, in special pentru a evalua si asuma efectele companiei asupra bunastarii mediului social si inconjurator.
Exista multe avantaje pentru reciclarea vechilor dispozitive electronice, nu doar din motive de mediu, ci si pentru securitatea datelor si a marcii, inclusiv distrugerea informatiilor din echipamentele IT. Documentele si buletinele de tratare pe care le obtineti de la noi pot fi utilizate pentru a ajuta la indeplinirea tuturor proceselor de audit si raportare solicitate de legislatie.
Prin reciclare, recuperam peste 98% din materiale, salvand resursele naturale si promovand economia circulara. Totodata, prin procesul de tratare se realizeaza si depoluarea echipamentelor, pentru ca se extrage freonul, mercurul, metalele grele sau sticla de la CRT care contine plumb. Deseurile electronice au un potential de risc de infestare foarte mare, din cauza continutului de substante si materiale periculoase (freoni, metale grele, electroliti, PCB, etc.), iar noi acordam o deosebita atentie in extragerea acestora intr-un mediu controlat.
Recicland deseurile pe care le generati aduceti valoare companiei dvs. pentru ca permiteti reutilizarea materialelor, salvati resurse, reducand nevoia de a extrage si folosi materiale virgine.
Legislatia specifica ne obliga sa colectam selectiv deseurilor de echipamente electrice si electronice pentru a proteja mediul, sanatatea populatiei si resursele naturale de efectele negative iremediabile pe care deseurilor electrice le pot avea daca nu sunt reciclate. Aceste efecte nedorite devin si mai acute in contextul cresterii continue a numarului de aparate electrice existente.
1. Deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE)
*ORICE SE BAGA IN PRIZA SAU FUNCTIONEAZA CU BATERII
2. Deseuri de baterii si acumulatori (DBA)
3. Deseuri ambalaje de materiale plastice
PET, HDPE, LDPE, PP, PS, PVC.
4. Deseuri ambalaje de sticla
5. Deseuri ambalaje de hartie si carton
6. Deseuri hartie maculatura
7. Deseuri ambalaje metalice neferoare
8. Deseuri metalice feroase
9. Deseuri metalice neferoase
10. Uleiuri si grasimi comestibile