Plastic-PET-Folie Targu Jiu

Colectare Reciclare Plastic PET Tg Jiu LARISUCA GOB

Plastic-PET-Folie Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Plastic-PET-Folie Targu Jiu: Colectare Reciclare Plastic PET Tg Jiu LARISUCA GOB.

LARISUCA GOB SRL
Colectare deseuri plastic-pet-folie Gorj
0722.505.711

Puncte de Lucru:

Comuna Balesti, Sat Talpasesti, Str. Principala nr. 69 

Targu Jiu, Str. Tismana, nr. 38

colectare deseuri reciclabile tg jiu

Despre Noi

colectare reciclare_plastic targu jiuSuntem un prestator autorizat pentru servicii de colectare, transport, depozitare si valorificare pentru deseurile din plastic si cele reciclabile pe raza judetului Gorj in vederea reciclarii acestora, transportul fiind efectuat in siguranta cu autospeciale autorizate.

PET-urile nu se biodegradeaza complet niciodata, ci se descopun in granule, care sunt mancate de vietati precum pesti, pasari sau viermi si in al caror stomac raman pana cand vietatile mor. Deseurile din PET-uri sunt depozitate in spatii si locuri deschise, blocand suprafete mari de teren, care ar putea fi utilizate in alte scopuri, in acelasi timp punand in pericol sanatatea populatiei, calitatea vietii si a mediului, afectand in mod negativ peisajul.

Polietilen tereftalatul (PET) este cel mai utilizat material la nivel mondial pentru fabricarea sticlelor de apa si bauturi racoritoare, fiind utilizat datorita proprietatiilor excelente precum rezistenta la rupere si greutatea foarte scazuta a recipientelor.

Reciclarea deseurilor din plastic PET se realizeaza prin spalarea, presarea si maruntirea sub forma de fulgi sau granule, putand fi astfel utilizate in multe alte aplicatii. Reutilizarea deseurilor PET are ca rezultat prevenirea si protectia mediului. Folosirea acestor materiale reciclate implica economii subtantiale de energie in comparatie cu utilizarea materialelor brute.

colectare plastic tg jiu

Printre domeniile unde se pot utiliza PET-urile reciclate, se pot enumera:

  • industria textila, pentru producerea fibrelor si firelor poliesterice. PET-ul reciclat este folosit in proportie de 100 % sau in amestec cu materia prima virgina
  • industriaproducatorilordeambalajealimentaresaunealimentare
  • industria automobilistica – in injectarea unor subansamble
  • in producerea benzilor, chingilor sau foliilor din PET

Noi dorim sa modificam traseul obisnuit al PET-urilor de la consumator la gunoi, groapa de gunoi, selectare, spalare, maruntire, reciclator. Vrem ca PET-urile sa aiba un drum direct de la consumator la reciclator, generand nu doar o importanta economie de timp, spatiu si cheltuieli de transport, dar si un mare beneficiu pentru mediu: eliminarea PET-urilor din peisaj.

Colectare, transport, sortare si valorificare deseuri din plastic

  • deseuri din diferite materiale plastice, vidate de continut si balotate
  • materiale plastice - PET, HDPE, PE, PVC, PP, PS
  • bidoane, sticle si flacoane din plastic
  • cutii, lazi si folii din plastic
  • alte obiecte din plastic

 

Galerie foto