Feroase-Neferoase Brasov

TRANS SERV COMPANY SRL

Feroase-Neferoase Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Feroase-Neferoase Brasov: TRANS SERV COMPANY SRL.

TRANS SERV COMPANY SRL
Colectare - Valorificare deseuri feroase/neferoase Brasov
0722.457-816 / 0745.657-892

Despre Noi

colectare reciclare deseuri feroase neferoase brasovTRANS SERV COMPANY SRL efectueaza servicii de colectare, transport, valorificare si depozitare pentru deseurile feroase si neferoase in scopul reciclarii acestora. Deseurile feroase si neferoase sunt colectate de la populatie si agenti economici unde sunt aduse la centrul nostru in vederea sortarii si valorificarii acestora. Transportul deseurilor feroase si neferoase se realizeaza cu autospeciale moderne care respecta normele de igiena si siguranta pe drumurile publice.

Ambalajele din metal sunt de doua categorii: ambalaje din aluminu si ambalaje din otel. Aluminul este cel mai reciclat deseu, el putand fi reciclat la nesfarsit fara a-si pierde din calitati. Otelul ca si aluminiul, poate fi reciclat fara a-si pierde din calitati. Cu energia necesara pentru a obtine o cutie de otel noua se pot fabrica 4 cutii de otel reciclat.

reciclare fier vechi brasov

Majoritatea ambalajelor din aluminiu o reperezinta cutiile din aluminiu pentru bauturi. Alte produse din aluminiu care se pot recicla sunt folia de aluminiu curata, tavile curate de prajituri, componentele detasabile din echipamentul sau mobilierul de bucatarie. Din recipientele de bauturi din aluminiu (doze de aluminiu) se realizeaza noi produse cu aceeasi destinatie si cu un consum energetic incomparabil mai mic.

Recicland ambalajele metalice econimisim in principal energia necesara pentru producerea acestor metale direct din minereuri. Ex: deseuri de aluminiu - 92%, deseuri de cupru - 90%, deseuri feroase - 56%.

Prin reciclarea automobilelor se aduce o contributie importanta la reducerea multora dintre impacturile negative asupra mediului. Utilizarea eficienta a resurselor prin utilizarea materialelor din produsele scoase din uz prin reciclare sau utilizarea acestora ca surse de energie reduce impactul asupra mediului din cauza epuizarii resurselor naturale si, de asemenea, reduce potentiala poluare prin depozitare.

Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la TRANS SERV COMPANY SRL.

Servicii de colectare, transport, valorificare si reciclare deseuri feroase si neferoase

Metale feroasecolectare deseuri feroase fier vechi brasov

  • deseuri fier vechi si fonta (N8-03)
  • ambalaje metalice,
  • otel, inox
  • baloturi de tabla subtire din otel

Metale neferoase

  • aluminiu - doze aluminiu, folii, benzi, table, placi, sarme, bare, suruburi, fitinguri, constructii metalice, radiatoare, rezervoare, caroserii, carcase pentru electromotoare
  • Colectare Deseuri Neferoase brasovduraluminiu (Al-Cu) - profile laminate, sarma, tabla, bare pentru structuri de rezistenta
  • cupru, alame (Cu+Zn) - armaturi, piulite, tevi, profile, sarma de cupru
  • alama, tabla de alama
  • Bronz (Cu-Sn) - manere usi, robinete - armaturi, tabla, benzi, bare, sarma
  • plumb, zinc, nichel

Galerie foto