Plastic-PET-Folie Bucuresti-Sector 6

LION RECYCLE

Plastic-PET-Folie Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Plastic-PET-Folie Bucuresti-Sector 6: LION RECYCLE.

LION RECYCLE
Colectare deseuri reciclabile: plastic, pet-uri, folie, hartie si carton Bucuresti - Ilfov
0770.489.065

Despre Noi

reciclare plastic pet bucuresti ilfovLION Recycle este un centru autorizat pentru servicii de colectare si reciclare deseuri din plastic, dar si pentru deseurile din hartie si carton pe raza judetului Ilfov - Bucuresti in vederea reciclarii acestora, transportul fiind efectuat in siguranta cu autospeciale autorizate.

PET-urile nu se biodegradeaza complet niciodata, ci se descopun in granule, care sunt mancate de vietati precum pesti, pasari sau viermi si in al caror stomac raman pana cand vietatile mor. Deseurile din PET-uri sunt depozitate in spatii si locuri deschise, blocand suprafete mari de teren, care ar putea fi utilizate in alte scopuri, in acelasi timp punand in pericol sanatatea populatiei, calitatea vietii si a mediului, afectand in mod negativ peisajul.

Polietilen tereftalatul (PET) este cel mai utilizat material la nivel mondial pentru fabricarea sticlelor de apa si bauturi racoritoare, fiind utilizat datorita proprietatiilor excelente precum rezistenta la rupere si greutatea foarte scazuta a recipientelor.

Reciclarea deseurilor din plastic PET se realizeaza prin spalarea, presarea si maruntirea sub forma de fulgi sau granule, putand fi astfel utilizate in multe alte aplicatii. Reutilizarea deseurilor PET are ca rezultat prevenirea si protectia mediului. Folosirea acestor materiale reciclate implica economii subtantiale de energie in comparatie cu utilizarea materialelor brute.

colectare reciclare plastic sector 6

Printre domeniile unde se pot utiliza PET-urile reciclate, se pot enumera:

 • industria textila, pentru producerea fibrelor si firelor poliesterice. PET-ul reciclat este folosit in proportie de 100 % sau in amestec cu materia prima virgina
 • industria producatorilor de ambalaje alimentare sau nealimentare
 • industria automobilistica – in injectarea unor subansamblereciclare plastic bucuresti
 • in producerea benzilor, chingilor sau foliilor din PET

Avantajul reciclarii ambalajelor PET este enorm, dat fiind numarul mare de sticle folosite care pot fi exploatate la un cost acceptabil. Colectarea materialului plastic din deseurile menajere solide se poate realize prin doua metode:

 • Sortarea de catre consumatori, este mai dificila datorita numarului mare de tipuri de plastic. Pentru o sortare reusita plasticul trebuie marcat prin diverse culori sau prin numere.
 • Sortarea diferitelor tipuri de platic la statiile de procesare.

Noi dorim sa modificam traseul obisnuit al PET-urilor de la consumator la gunoi, groapa de gunoi, selectare, spalare, maruntire, reciclator. Vrem ca PET-urile sa aiba un drum direct de la consumator la reciclator, generand nu doar o importanta economie de timp, spatiu si cheltuieli de transport, dar si un mare beneficiu pentru mediu: eliminarea PET-urilor din peisaj.

Colectare, transport, sortare si valorificare deseuri din plastic

 • deseuri din diferite materiale plastice, vidate de continut si balotate
 • materiale plastice - PET, HDPE, PE, PVC, PP, PS
 • bidoane, sticle si flacoane din plastic
 • cutii, lazi si folii din plastic
 • alte obiecte din plastic

Galerie foto